Author [NL] [FR] [ES] [DE] [SE] [IT] Topic: Triumph Trophy QUIZ !  (Read 7626 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

  • Offline Coconut   gb

    • Trophy God  ‐    9767
    • *****
    • Topic Author

    Offline Coconut

    • Trophy God
    • *****
    • Topic Author
    • Posts: 9767
    • Bike: 2017 Trophy SE
    • City / Town: South Birmingham
    • Country: gb
    Triumph Trophy QUIZ !
    on: Apr 05, 2020, 11.56 pm
    Apr 05, 2020, 11.56 pm
    While we are all mostly confined to our homes
    and unable to ride, here's a Triumph Trophy Quiz !

    There are no prizes, it's just for fun.

    ALL of the answers can be found somewhere in the Forum !

    Reply to the Topic with your answers ( e.g. 1A, 2B, 3C, 4D etc )
    and I will announce the "Winner(s)" after one week
    ( or longer depending on the number of particpants !).



    1.  How can you switch the Headlight on,
    for example to check the bulbs are both working,
    WITHOUT starting the engine ?

    A.  You can't
    B.  Set the switch to Main Beam before turning on the Ignition
    C.  Hold the Main Beam "Pass" button in while switching on the Igntion
    D.  Hold the clutch lever in while switching on the Ignition


    2.  What size tyres are fitted as standard to the latest Model of Triumph Trophy

    A.  Front 110/70 R17, Rear 180/55 R17
    B.  Front 120/70 R17, Rear 190/55 R17
    C.  Front 120/75 R17, Rear 195/55 R17
    D.  Front 120/70 R18, Rear 190/55 R18


    3.  Who was the owner of the previous Model Triumph Trophy 900cc
    in British Racing Green, pictured in the History of the Triumph Trophy page ?



    A.  John Bloor
    B.  Coconut
    C.  The Forum Administrator ( "Admin" )
    D.  Nick Bloor


    4.  What is this :



    A.  Fairing screw
    B.  Gear Change Pedal or Rear Brake Pedal Pivot Bolt
    C.  Windscreen screw
    D.  Not a Triumph Trophy part.


    5.  How often should the Camshaft timing be checked ( and adjusted )

    A.  Annually
    B.  Every 10,000 miles
    C.  At 20,000 miles only
    D.  Every 20,000 miles


    6.  What feature(s) is/are incorporated into the Pillion seat ?

    A.  Provisions for storing the Owners Handbooks
    B.  Luggage Tie down straps
    C.  Handbook storage AND tie down straps
    D.  Neither A.or B.


    7.  Can the engine be started if the Side Stand is down ?

    A.  YES as long as the clutch is pulled in
    B.  YES as long as the clutch is pulled in AND the gearbox is in Neutral
    C.  YES as long as the clutch is pulled in with the Gearbox in any gear
    D.  NO.


    8.  What is the diameter of the rear brake disc ?

    A.  320mm 
    B.  302mm
    C.  228mm
    D.  282mm


    9.  What is the recommended tightening Torque
    for the front and rear brake pad retaining pins ?

    A.  18 NM
    B.  18 ft.lbf
    C.  25 NM
    D.  25 ft.lbf


    10. What is the Triumph Part Number of the Locknuts
    used to secure the Rear Suspension Unit Drop Links ?

    A.  T3550234
    B.  T3550324
    C.  T3350324
    D.  T3350234

    Enjoy !



    Last Edit: Apr 06, 2020, 11.05 am by Coconut

  • Online digital   es

    • Trophy God  ‐    2610
    • *****
      #1

    Online digital

    • Trophy God
    • *****
    • Posts: 2610
    • Trophy SE 1200
    • Bike: digital
    • City / Town: Barcelona
    • Country: es
    Re: Triumph Trophy QUIZ !
    Reply #1 on: Apr 06, 2020, 12.35 am
    Apr 06, 2020, 12.35 am
    Good homework!

    I join the task
    Only motorcyclists know why dogs stick their head out the car window.


  • Offline Coconut   gb

    • Trophy God  ‐    9767
    • *****
    • Topic Author
    • #2

    Offline Coconut

    • Trophy God
    • *****
    • Topic Author
    • Posts: 9767
    • Bike: 2017 Trophy SE
    • City / Town: South Birmingham
    • Country: gb
    Re: Triumph Trophy QUIZ !
    Reply #2 on: Apr 06, 2020, 11.04 am
    Apr 06, 2020, 11.04 am
    Entry received from Tenequip :

    1d, 2b, 3a, 4c, 5d, 6b, 7d, 8c, 9c, 10d



  • Online digital   es

    • Trophy God  ‐    2610
    • *****
      #3

    Online digital

    • Trophy God
    • *****
    • Posts: 2610
    • Trophy SE 1200
    • Bike: digital
    • City / Town: Barcelona
    • Country: es
    Re: Triumph Trophy QUIZ !
    Reply #3 on: Apr 06, 2020, 12.03 pm
    Apr 06, 2020, 12.03 pm
    Coconut, I have my homework done.

    Now how do I do for the answers?
    Only motorcyclists know why dogs stick their head out the car window.


  • Online digital   es

    • Trophy God  ‐    2610
    • *****
      #4

    Online digital

    • Trophy God
    • *****
    • Posts: 2610
    • Trophy SE 1200
    • Bike: digital
    • City / Town: Barcelona
    • Country: es
    Re: Triumph Trophy QUIZ !
    Reply #4 on: Apr 06, 2020, 12.05 pm
    Apr 06, 2020, 12.05 pm
    If we insert them here, someone will copy them.

     :745: :008: :745:
    Only motorcyclists know why dogs stick their head out the car window.


  • Offline Coconut   gb

    • Trophy God  ‐    9767
    • *****
    • Topic Author
    • #5

    Offline Coconut

    • Trophy God
    • *****
    • Topic Author
    • Posts: 9767
    • Bike: 2017 Trophy SE
    • City / Town: South Birmingham
    • Country: gb
    Re: Triumph Trophy QUIZ !
    Reply #5 on: Apr 06, 2020, 12.21 pm
    Apr 06, 2020, 12.21 pm
    Just reply to the Topic and post your answers here - like "1A, 2B, 3C ......"

    No-one else will know how many of your answers are correct
    until I reveal the answers at the end of the Quiz  :028:

    If someone has the same answers, the "winner" will be whoever
    posted the highest number of correct answers first !


  • Online digital   es

    • Trophy God  ‐    2610
    • *****
      #6

    Online digital

    • Trophy God
    • *****
    • Posts: 2610
    • Trophy SE 1200
    • Bike: digital
    • City / Town: Barcelona
    • Country: es
    Re: Triumph Trophy QUIZ !
    Reply #6 on: Apr 06, 2020, 12.45 pm
    Apr 06, 2020, 12.45 pm
    1D, 2B, 3A, 4C, 5D, 6C, 7B, 8D, 9A, 10D
    Only motorcyclists know why dogs stick their head out the car window.


  • Offline ndursun

    • Trophy Member  ‐    74
    • **
      #7

    Offline ndursun

    • Trophy Member
    • **
    • Posts: 74
    • Bike: 2014 Trophy SE
    • City / Town: Akyaka
    Re: Triumph Trophy QUIZ !
    Reply #7 on: Apr 06, 2020, 02.54 pm
    Apr 06, 2020, 02.54 pm
    1D 2D 3B 4B 5B 6C 7D 8D 9A 10D

     



    tweedy-bunch