Author [NL] [FR] [ES] [DE] [SE] [IT] Topic: Idle issues after tuneup  (Read 1650 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

  • Offline THRASHED

    • Trophy Member  ‐    62
    • **
    • Topic Author
    • #16

    Offline THRASHED

    • Trophy Member
    • **
    • Topic Author
    • Posts: 62
    • Bike: 2013 Trophy
    • City / Town: San Dimas
    Re: Idle issues after tuneup
    Reply #16 on: Nov 15, 2021, 03.24 pm
    Nov 15, 2021, 03.24 pm
    Well, I went through the process again and it went smoothly (go figure).  The only issue I continue to have is that when the bike is hot and I let the throttle off quickly, it still dies.  It will start right back up and if I "catch" the throttle right at 1000 RPM it will idle smoothly.  For now, it's fine. I am in the process of doing fork seals and tires.  When I get done and get it back on the road I may just stop by the Triumph dealer and have them run their diagnostic to see if there is something the Dealer Tool is not picking up.

    Thanks for all the help.  At least I'll have it back on the road soon.

  • Offline digital   es

    • Trophy God  ‐    2609
    • *****
      #17

    Offline digital

    • Trophy God
    • *****
    • Posts: 2609
    • Trophy SE 1200
    • Bike: digital
    • City / Town: Barcelona
    • Country: es
    Re: Idle issues after tuneup
    Reply #17 on: Nov 15, 2021, 05.33 pm
    Nov 15, 2021, 05.33 pm
    You will tell us how everything has gone ...
    Only motorcyclists know why dogs stick their head out the car window.