Author [NL] [FR] [ES] [DE] [SE] [IT] Topic: Display Changes  (Read 916 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

  • Offline AZRider

    • Trophy Member  ‐    34
    • **
    • Topic Author

    Offline AZRider

    • Trophy Member
    • **
    • Topic Author
    • Posts: 34
    • Bike: Trophy
    • City / Town: Surprise
    Display Changes
    on: Jul 04, 2021, 01.55 am
    Jul 04, 2021, 01.55 am
    The Trophy is a great bike.  I just wish the display feature was easier to use or I was younger.   I was trying to change the Headlight setting under Adjustments.  My SELECT button maybe is bad.  I had a terrible time getting the display to display the items under Adjustment.  Finally, I got to the Adjustments screen and thought I was going to easily get to Headlights.  I SCOLLED down and it went through the menu until I got to Headlight.  It would not bring up Headlight and instead went to the top  to start over again.  I tried several times.  What am I doing wrong?
    Thank you in advance.

  • Online digital   es

    • Trophy God  ‐    2791
    • *****
      #1

    Online digital

    • Trophy God
    • *****
    • Posts: 2791
    • Trophy SE 1200
    • Bike: digital
    • City / Town: Barcelona
    • Country: es
    Re: Display Changes
    Reply #1 on: Jul 04, 2021, 02.10 am
    Jul 04, 2021, 02.10 am
    Hello,
    Just from memory, I think I remember that you have to do it with the engine running so that the headlights stay on. If you do it with only the ignition on, you will see that in the submenu, it says lighthouse, but it does not allow entry, it obviously jumps up or down. Please check with the engine running and comment on the result.
    Only motorcyclists know why dogs stick their head out the car window.


  • Online Novocastrian   gb

    • Trophy Master  ‐    668
    • ****
      #2

    Online Novocastrian

    • Trophy Master
    • ****
    • Posts: 668
    • Bike: TTSE
    • City / Town: Tynemouth
    • Country: gb
    Re: Display Changes
    Reply #2 on: Jul 04, 2021, 09.23 am
    Jul 04, 2021, 09.23 am
    *Originally Posted by AZRider [+]
    The Trophy is a great bike.  I just wish the display feature was easier to use or I was younger.   I was trying to change the Headlight setting under Adjustments.  My SELECT button maybe is bad.  I had a terrible time getting the display to display the items under Adjustment.  Finally, I got to the Adjustments screen and thought I was going to easily get to Headlights.  I SCOLLED down and it went through the menu until I got to Headlight.  It would not bring up Headlight and instead went to the top  to start over again.  I tried several times.  What am I doing wrong?
    Thank you in advance.

    The engine has to be running
    Ken Hastie
    TTSE, a handful of BSAs, a Vespa 300 and an MGB

  • Offline Coconut   gb

    • Trophy God  ‐    9998
    • *****
      #3

    Offline Coconut

    • Trophy God
    • *****
    • Posts: 9998
    • Bike: 2017 Trophy SE
    • City / Town: South Birmingham
    • Country: gb
    Re: Display Changes
    Reply #3 on: Jul 04, 2021, 10.33 am
    Jul 04, 2021, 10.33 am
    I have updated the downloadable PowerPoint file "How to Navigate the Trophy Menu"
    to Version 3, to include a note that the Headlight can only be adjusted with the Engine running.  :028:


  • Offline AZRider

    • Trophy Member  ‐    34
    • **
    • Topic Author
    • #4

    Offline AZRider

    • Trophy Member
    • **
    • Topic Author
    • Posts: 34
    • Bike: Trophy
    • City / Town: Surprise
    Re: Display Changes
    Reply #4 on: Jul 04, 2021, 04.28 pm
    Jul 04, 2021, 04.28 pm
    With it being about 108 last night after reading the response by digital, I got up early this morning and made the change.  I am having trouble with my Select button but the reason I couldn't access Headlight was because the bike has to be running as the last three to respond have said.  But by keeping the Select button on and off, on and off, on and off, I finally made the change.  And, I was about 4 numbers off which was about 4-5 inches on the wall mark.  So thanks for all the responses.  I don't feel I'm too old to ride it but I sure might be  too old to use the display. 

  • Offline Saddle Tramp   us

    • Trophy Master  ‐    1475
    • ****
      #5

    Offline Saddle Tramp

    • Trophy Master
    • ****
    • Posts: 1475
    • Here Today, Gone Tomorrow
    • Bike: 2015 TTSE - SOLD
    • City / Town: N. WI / S. AZ
    • Country: us
    Re: Display Changes
    Reply #5 on: Jul 05, 2021, 03.26 pm
    Jul 05, 2021, 03.26 pm
    You might want to spray a little electrical contact cleaner into your switches while operating them. If they are corroded, that might clean them out.

  • Offline AZRider

    • Trophy Member  ‐    34
    • **
    • Topic Author
    • #6

    Offline AZRider

    • Trophy Member
    • **
    • Topic Author
    • Posts: 34
    • Bike: Trophy
    • City / Town: Surprise
    Re: Display Changes
    Reply #6 on: Jul 05, 2021, 07.01 pm
    Jul 05, 2021, 07.01 pm
    I will try that.  Thanks Saddle Tramp.  Makes sense to try it.

     



    tweedy-bunch