Author [ES] [PL] [PT] [IT] [DE] [FR] [NL] [DK] [SE] [FI] [NO] Topic: No device found!!!! Same old subject.  (Read 1266 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Gladiator99

  • Trophy Member
  • **
  • Posts: 50
  • Be the person you would like to meet
    • View Profile
  • Bike: 2014 Triumph trophy
  • City / Town: Kelowna
  • Country: Canada
No device found!!!! Same old subject.
« on: October 28, 2014, 08:19:21 pm »
Has there been any word from Triumph about this problem?  It would seem that most manufacturers would jump on a problem like this and rush to have a fix available to their dealers and the customers. 
I contacted our dealer about a month ago and they say they havn't heard from Triumph about any fix for this issue.    I love my Trophy but I would like to have a fix available before the warranty is over and they say tough luck, your warranty is over!!!!
Cheers,
Jim    :157: :157:
PREVIOUS RIDES:
1953 Ariel 350  1970 Norton Commando  1975 Honda 250 XL  1977 Kawasaki 1000 LTD
1984 Honda V65 Magna 1989 Yamaha Venture
2006 BMW K1200 LT

Offline Fastwheels

  • Trophy Member
  • **
  • Posts: 29
    • View Profile
  • Bike: Triumph Trophy SE
  • City / Town: Orchard Lake, MI
  • Country: USA
Re: No device found!!!! Same old subject.
« Reply #1 on: October 28, 2014, 08:59:05 pm »
The local dealer told me this afternoon that they just got a recall notice from Triumph for a software update for the Audio system to correct the battery drain problem, which may well be related to this.
2004 Honda ST 1300 - sold
2006 Suzuki M50 - sold
1983 Honda Sabre V45 - sold
1975 Honda 360 - sold

 



tweedy-bunch